Állatorvosi asszisztensek

 

Honlapunk ezen oldalán az Állatorvosi Asszisztensek számára fontos információkat tesszük közzé, és itt vezetjük majd a 2012. évi CXXVII. törvény szerinti Állatorvosi Asszisztensi Névjegyzéket is.

Állatorvosi Asszisztensi Névjegyzék itt  (utolsó módosítás: 2017. április 3.)

Továbbképzési pontszerzési lehetőség! 2017. május 27.  47 pont szerezhető!

_________________________________________________________________________________________

A MÁOK Állatorvosi Asszisztensi Névjegyzékébe történő felvételhez a kérelmeket folyamatosan lehet benyújtani az alább letölthető kérelem kitöltésével és a csatolt dokumentumok és igazolások beküldésével.

Kérjük, hogy a kérelem kitöltése előtt figyelmesen olvassák el az alábbiakban letölthető tájékoztatókat, a törvényi kivonatot és a vonatkozó szabályzatokat. Ugyancsak figyeljenek a kérelem és a munkáltatüi igazolások kitöltésekor az azokon jelzett magyarázó és értelmező szövegekre.

Letölthető dokumentumok:

KÉRELEM az állatorvosi asszisztensi névjegyzékbe való felvételhez

Igazolás a jelenlegi munkáltatótól  (1.sz. munkáltatói igazolás) Csak ha a kérelmezőnek van 2012. szept. 1. után megszerzett állatorvosi asszisztensi képzettsége!

Igazolás a jelenlegi munkáltatótól  (2.sz. munkáltatói igazolás) Csak ha a kérelmezőnek nincs 2012. szept. 1 után megszerezett állatorvosi asszisztensi képzettsége!

Igazolás a korábbi munkáltatótól  (3.sz. munkáltatói igazolás)  Csak ha a kérelmezőnek nincs 2012. szept. 1. után megszerzett állatorvosi asszisztensi képzettsége!

Kivonat a 2012. évi CXXVII. törvényből (az állatorvosi asszisztensekkel foglalkozó részek)

 

A MÁOK Elnökségének vonatkozó határozata

A MÁOK hatályos Továbbképzési szabályzata az állatorvosi asszisztensek számára 

(elfogadva: 2015. december 2.)

A MÁOK szakmai irányelve az állatorvosi asszisztensek foglalkoztatásával kapcsolatosan (2016. április 13.)

 

TOVÁBBKÉPZÉSEK asszisztenseknek