Hírlevél információk

Honlapunkon lehetőség van a hírlevél kiküldésre történő feliratkozásra. A feliratkozás önkéntes, és 2 helyen is elvégezhető a név és az e-mail cím megadásával. (A menüsor legutolsó pontjában, vagy a jobb oldalon a reklámok felett.)  Javasoljuk, hogy a feliratkozás előtt olvassa el a MÁOK honlap ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓJÁT, amit a honlapon két helyen is megtalál (a menüsor legvégén, és alul a láblécben).

Az adatok elküldése után a megadott e-mail címre kapnia kell egy első e-mail-t, melyben egy linket talál. Erre rákattintva erősítheti meg szándékát, hogy valóban fel szeretne iratkozni a hírlevél kiküldésre.

Ha a linkre kattint, a rendszer visszaviszi a MÁOK honlapra, de ettől ne lepődjön meg! Viszont nézze meg ismét a levelező rendszerét, mert eközben egy újabb e-mail-nek kellett megérkeznie, ami a sikeres feliratkozásról  fogja tájékoztatni.

Ha a feliratkozási procedúra végén nem két e-mail üzenet érkezett meg Önhöz összesen (illetve nem kap olyan üzenetet, amelyben megköszöntük, hogy feliratkozott hírlevelünkre), akkor a folyamatban valami hiba lehet, ezért kérjük, ismételje meg a feliratkozást előlről kezdve.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a MÁOK hírlevél kiküldése elsősorban azt a célt szolgálja, hogy külön is felhívjuk azon honlaplátogatók figyelmét a honlapon olvasható, megjelenő újdonságokra, akiknek elfoglaltságaik miatt nincs lehetőségük folyamatosan nyomonkövetni a honlap változásait. Ha, és amennyiben olyan hírek, események, kamarai határozatok lesznek, amelyekről minél gyorsabb és minél szélesebb körű tájékoztatást szeretnénk adni, ezeket az információkat is kiküldjük hírlevélben.

Ha a hírlevél funkció működésével kapcsolatban észrevételei, kérdései, problémái merülnének fel, kérjük jelezze azt nekünk e-mail-ben a maok@t-online.hu címen!

Köszönjük!