Az ÁTE Továbbképzési Csoportjának közleménye

Dr. Gyurcsó Adrienn, az ÁTE továbbképzési igazgatója az alábbi tájékozató közzétételét kérte Kamaránktól az őszi időszakra tervezett egyetemi továbbképzésekkel kapcsolatosan.

Kérjük kattintson a  Tovább gombra!

A „Mindennapi szemészet a vegyespraxisban” című képzés 2020. szeptember 26-án, a COVID-19 járványügyi helyzetre való tekintettel elmarad.

A 2020. október 1. 14 órára meghirdetett „A hazai vadegészségügy és vadgazdálkodás aktuális kérdései 2020” konferencia kapcsán az alábbi tájékoztatás került fel az Egyetem honlapjára:

„A hazai vadegészségügy és vadgazdálkodás aktuális kérdései 2020” konferenciát a COVID-19 járványügyi helyzetre való tekintettel a meghirdetett programmal és módon 2020. október 1-én nem tudjuk megtartani.

Az ünnepélyes megnyitó, Professzor Dr. Sótonyi Péter, az Állatorvostudományi Egyetem rektorának  „120 éve született, 50 éve halt meg Fekete István, a híres vadászíró” című emlékelőadása, valamint a „Vadegészségügy és vadgazdálkodás – egyensúlyban a természettel – előadások nemzetközi kitekintéssel (ragadozók)” rész egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Az „Afrikai sertéspestis (ASP) a vaddisznó állományban – nemzetközi kitekintéssel” téma online formában lesz elérhető, 2020. október 1-én 14 órától.

Az online konferencia linkje az Állatorvostudományi Egyetem honlapján lesz megtalálható.”

« Vissza