A meghosszabbított praxis engedélyek elküldése az ORFK-hoz

A kábítószert és pszichotróp anyagokat felhasználóknak a Praxis engedélyük meghosszabbítását be kell jelenteniük az ORFK Igazgatásrendészeti Főosztálya Rendészeti osztályának. Az ORFK illetékeseitől kapott tájékoztatás....

szerint a kiadásra kerülő meghosszabbított praxis engedélyt 8 napon belül kell elküldeni elektronikusan (szkennelés után csatolva az  igrend.orfk@orfk.police.hu  e-mail címre) vagy postai úton másolatban a következő címre: 1903 Budapest, Pf. 314/15  Ez az adatváltozási bejelentés ingyenes, illetéket nem kell fizetni érte!

Figyelem!

MIndenki ellenőrizze le az OFRK-tól korábban megkapott hatósági engedélyében, hogy abban szerepel-e a következő sor: "A tevékenységgel érintett hatóanyagok felsorolása"  Ha nem, akkor ebben az esetben teljesen új tevékenységi kérelmet kell benyújtani az ORFK-hoz (a bejelentési űrlap kérelem letölthető az ORFK honlapjáról http://police.hu/ugyintezes/nyomtatvanyok/tajekoztatok  az oldal közepén látható!), mert ebben az esetben a korábbi engedély már nem felel meg a jogszabálynak. Ez a kérelem benyújtás viszont 3.000,-Ft illetékköteles!

 

« Vissza