Rendelők, Állatkórházak

Honlapunk ezen részén tesszük közzé megyénkénti csoportosításban azokat az állat-egészségügyi szolgáltató intézményeket (állatorvosi rendelők, szakrendelő, állatkórházak), amelyek működtetője rendelkezik az intézményre vonatkozó az állat-egészségügyi hatóság által kiadott működési engedéllyel, valamint a Magyar Állatorvosi Kamara által kiadott állat-egészségügyi szolgáltatói engedéllyel (praxis engedély). A táblázatok az adott intézmény legfontosabb nyilvános adatait tartalmazzák.

Az itt közzétett adatok 2020. szeptember hónapban adatvédelmi felülvizsgálaton estek át, és folyamatosan frissítve vannak (ezt minden esetben a MÁOK területi szervezetei végzik a bekövetkező változásokat követve).  A letölthető táblázatok minden területi szervezetünk esetében a rendelkezésünkre álló UTOLSÓ verzió szerint kerültek közzétételre.

A magyarországi állatorvosi rendelő működési engedélyét ugyanolyan nehéz megszerezni és megszervezni a legális kaszinóműködést Magyarországon. Az állatorvosi klinikák listája alább található, és ha kaszinóban szeretne játszani, akkor csak legális online kaszinó válasszon.

Kattintson az adott megye nevére!

Baranya megye    

Bács-Kiskun megye      

Békés megye     

Borsod-Abaúj-Zemplén megye     

Csongrád-Csanád megye   

Fejér megye     

Budapest Főváros    

Győr-Moson-Sopron megye    

Hajdú-Bihar megye   

Heves megye   

Jász-Nagykun-Szolnok megye   

Komárom-Esztergom megye      

Nógrád megye     

Pest megye      

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye   

Tolna megye    

Somogy megye    

Vas megye            

Veszprém megye    

Zala megye