Állatorvosi Asszisztensek

Az Állatorvosi Asszisztensek számára fontos információkat itt tesszük közzé, és itt vezetjük a 2012. évi CXXVII. törvény szerinti Állatorvosi Asszisztensi Névjegyzéket is.

A MÁOK országos küldöttközgyűlése a koronavírus járványhelyzetre tekintettel 2020. július 29-i ülésén +1 évvel, azaz 2023. április 30-ig meghosszabbította a jelenlegi pontgyűjtő ciklust!

Allatorvos 20191112 1

Az Asszisztensi Névjegyzékben szereplők a továbbképzési pontjaikról nem tudják a központi pontnyilvántartást használni (ennek az asszisztensi része nem működik), így ha valaki kíváncsi az aktuális pontjaira, kérjük írjon e-mail-t a tovabbkepzes@maok.hu e-mail címre (név és regisztrációs szám megadásával).

A MÁOK Állatorvosi Asszisztensi Névjegyzékébe történő felvételhez a kérelmeket folyamatosan lehet benyújtani a legalsó kék mezőben megtalálható kérelem űrlap kitöltésével és beküldésével, valamint a csatolt dokumentumok és igazolások beküldésével. A kitöltött kérelmet és mellékleteit a MÁOK Országos Iroda címére kell postai úton elküldeni (1078 Budapest, István u. 11. fsz.1.)

Kérjük, hogy a kérelem kitöltése előtt figyelmesen olvassák el a letölthető tájékoztatókat: a törvényi kivonatot és a vonatkozó szabályzatokat, valamint az állatorvosi asszisztensi munkavégzés irányelveit is. Ugyancsak figyeljenek a kérelem és a munkáltatói igazolások kitöltésekor az azokon jelzett magyarázó és értelmező szövegekre!