Információk rendezvény szervezőknek

Tisztelt Konferencia / Továbbképzés szervezők!

A itt lévő kék mezőre kattintva kattintva elérhetőek a rendezvények pontozásával, előzetes bejegyzésével kapcsolatos kérelmek online űrlapjai. Ezeknek a kérelem űrlapoknak a kitöltésével és elküldésével szükségtelenné válik ezek papír alapú (vagy e-mail-es) elküldése.

Kérjük, hogy a továbbképzési rendezvényeik pontozási kérelmét csak ezen a módon küldjék el hozzánk!

A pontozási kérelem űrlapok a kék lenyíló mezőben választhatók ki. Az űrlapok csak bejelentkezés után érhetők el. Kérjük figyeljenek arra, hogy a 3 űrlap közül melyiket választják ki!

Aki már korábban regisztrált Rendezvényszervezőként, annak nem kell újra beregisztrálnia. (Belépési nehézség esetén segítünk, írjon ehhez a maok@t-online.hu-ra egy e-mailt arról az e-mail fiókról, amit használ.)

Új rendezvény szervezőként csak úgy tud majd beregisztrálni, ha előtte felhívja munkatársunkat a 06-1-413-24-93 telefonszámon vagy ír a tovabbkepzes@maok.hu e-mail címre, mert szükség lesz egy 4 számból álló regisztrációs számra (amit így tudunk csak megadni).


A MÁOK Továbbképzési Szabályzata

A továbbképzésen elhangzó előadások felsorolásánál mindenképpen meg kell adni a következő adatokat:

  • előadás címe,
  • előadás időtartama percekben,
  • előadó neve, tudományos fokozata (Phd/College tag/tudományok doktora/akadémikus)
  • ha az előadás reklámcélú, akkor "R" betűvel jelölje az előadás címe mellett!

Ezeket az adatokat megadhatja egy excel fájl feltöltésével is. A feltöltött excel oszlopai a fenti adatokat tartalmazzák ebben a sorrendben!

A kitöltött űrlapok sikeres elküldése után azonnal visszaigazolás érkezik a kérelem űrlap kitöltőjéhez a megadott e-mail címre a kérelem megérkezéséről.

A kérelmek feldolgozása után a megadott e-mail címre küldjük meg a rendezvényre vonatkozó pontszámítást és pontozási/regisztrációs adatokat.

Bármilyen kérdése van, kérjük keresse a MÁOK főtitkárát a +36 20 257 1672 mobilszámon vagy írjon a maok.fotitkar@t-online.hu e-mail címre.