ÚJ INFORMÁCIÓK kábítószer és pszichotróp anyag felhasználási jelentés ügyben

2019. január 8.

A 2019. január 31-ig esedékes kábítószer és pszichotróp anyag felhasználási jelentés beküldésével kapcsolatosan egy fontos új információ érkezett, melyet az alábbiakban teszünk közzé az érinettek számára:

Az állampolgárok számára 2019. január 07-től új ügyintézési felületen, az inNova Portálon keresztül nyílik lehetőség elektronikus ügyeik intézésére, valamint új online kitölthető űrlapok kerülnek bevezetésre.

Kábítószer-rendészet vonatkozásában a jelentést érintő új űrlapok publikálásának tervezett időpontja 2019. január 21.

Olvassa tovább a "Tovább" gombra kattintva!

A publikálási időpontot követően az ÁNYK űrlapok elérésére nem lesz lehetőség. A jelentés kizárólag inNOVA űrlappal lesz továbbítható!

Az űrlap kitöltését követően, az azonosított ügyfél, cégkapun vagy ügyfélkapun keresztül nyújthatja be jelentését a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság hivatali kapujára. Csak a meghatározott küldési módokkal fogadható el a jelentés leadása, levélben történő küldésre, személyes leadásra nincs lehetőség.

Az elektronikus ügyintézés során felmerülő kérdésekkel kapcsolatban a Kormányzati ügyfélvonal nyújt segítséget, melynek telefonszáma 1818. 

Éredemes tehát sietni a bevallással annak, aki ezt már ÁNYK formátumban készítette el, vagy ezzel akarja a feladatot megoldani!

« Vissza