EU-s Állatvédelmi Konferencia Budapesten

2011. szeptember 26.-27.-én Budapestre szervez az EU Sanco Igazgatósága és az Európai Gyakorló Állatorvosok Szövetsége (FVE) állatvédő továbbképző konferenciát, haszonállatokat, illetve állatkerti állatokat ellátó gyakorló kollégák részére a régióban....


Nagy jelentőségű, hogy kifejezetten gyakorló állatorvosok részvételére számítanak a régióból.

Az első napon (szept 26-án) plenáris előadások lesznek, majd szekciókban (szarvasmarha, sertés, baromfi és zoo) folytatódik a munka. A plenáris ülés levezető elnöke, kamaránk elnöke Gönczi Gábor lesz. A szekciók levezető elnökeinek egy külföldi és egy hazai szakembert kértek fel. A programtervezet az alább megadott honlapon található. 

A második napon (szept 27-én) üzemlátogatások keretében gyakorlati tapasztalatok alapján folyik a munka. Ezek értékelése este az aulában lesz, amit fogadás követ. Az előadókat a helyszínt, a technikai feltételeket és az ellátást (kávészünet, ebédek, zárófogadás) a DG SANCO állatvédelmi oktatási programjából finanszírozza. A szervezésben a VM főosztály és kamaránk is részt vesz. Hétfőn este az ülések után a minisztérium és kamaránk látja vendégül a résztvevőket. A résztvevőknek a szállás és utazási költségeket saját vagy egyéb forrásból kell biztosítaniuk.

A konferencia plenáris előadásai és a haszonállat szekciók angolul és magyarul zajlanak szinkrontolmácsolással. A zoo szekció angolul zajlik.

A részvétel regisztráció és visszaigazolás alapján lehetséges. Akit érdekel megtalálhatja a programot, a regisztráció lehetőséget a

http://www.onetec.be/animalwelfare/ honlapon.

Mivel megnyílt a regisztráció és limitált a keret, kérek minden érdeklődőt, hogy mielőbb regisztráljon.

A honlapon a regisztráció megnyitása után a zöld mezős regisztrációs ablakban lehet előzetes kód nélkül elküldeni a regisztrációt. Az adatok megadását követően kérik megjelölni, hogy melyik szekció munkájába szeretne a jelentkező bekapcsolódni.

Végezetül a lap alján lévő piros submit mezőre kattintva kell elküldeni a jelentkezést, melyre néhány napon belül érkezik válasz.

 

A részvétel csak a Brüsszeli visszaigazolással nyílik meg, ezután célszerű a szállást foglalni. A konferencia résztvevőinek korlátozott számban igen kedvezményes szálláslehetőséget is kínálnak a honlapon.

 

Várjuk a hazai és a környező országokból a haszonállattal és/vagy állatkerti állatokkal foglalkozó kollegák jelentkezését!

üdvözlettel:

Dr. Pintér Zsolt

   

« Vissza