A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tájékoztatása a Díjbekérők ügyében

A mai napon az alábbi hivatalos értesítést kaptuk a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara illetékes osztályának vezetőjétől.....

 

Tisztelt Dr. Horváth László Úr!

Tegnapi telefonbeszélgetésünkre hivatkozva ezennel a következő tájékoztatást adom a tévesen az Önök tagjaiknak kiküldött NAK díjbekérőkkel kapcsolatban:

 

Tisztelt Uram/Hölgyem!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagdíjbekérőket küldött ki a tagjainak az elmúlt napokban, amely díjbekérők között a kamarai tagság alól törölt személyek is tévedésből megkapták a levelet. A téves díjbekérőkkel kapcsolatban minden érintettől ezúton kérünk elnézést.

Arra igyekszünk, hogy a tagságunk folyamatos újraellenőrzésénél a Magyar Állatorvosi Kamara - mint a más tagságot nyilvántartó szervezet -, közvetlen megkeresése útján elkerülhesse az érintettek szükségtelen közvetlen megkeresését.”

Kérem, szíveskedjenek jelen tájékoztatást az érintettek részére eljuttatni.

Szíves közreműködését köszönöm!

 

Üdvözlettel:

Dr. Badinszky Péter

igazgató

Tag- és Partnernyilvántartási Igazgatóság

 

FIGYELEM!

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy a fenti levélben foglaltak csak az adózás szempontjából egyéni vállalkozónak minősülő, és korábban már az Agrárkamara rendszeréből törölt tagjainkra vonatkozik.

A 2013. évben céges formában (Bt, Kft) működő állatorvosi vállalkozásoknak a 2013. évre vonatkozó agrárkamarai tagsági díjat be kell vallaniuk és meg is kell fizetniük, ugyanis azok a törvényi változások, amelyek révén törlésre került a tagságra kötelezettek köréből a TEÁR 7500 tevékenység, csak idén január 1-től érvényesek!

« Vissza