Köszöntjük a Magyar Állatorvosi Kamara (Országos szervezet) honlapján!

Honlapunk elsősorban Kamaránk tagjainak naprakész informálását hivatott segíteni, de fontos célunk (és egyes esetekben jogszabályi kötelezettségünk is) a közvélemény, az állattartók megfelelő tájékoztatása

A Magyar Állatorvosi Kamara az ezen a honlapon elhelyezett, de nem az országos szervezet tisztségviselői által készített tájékoztatók, reklámok, meghívók, stb. valóság-tartalmáért és pontosságáért semmilyen felelősséget nem vállal! Az egyes menüpontokban közzétett adatok kizárólag a Magyar Állatorvosi Kamara országos szervezetére vonatkoznak (pl. gazdálkodási beszámolók és adatok, stb...)

INTERNETES TESZTÍRÁS ITT
* * *
TOVÁBBKÉPZÉSI RENDEZVÉNYEK PONTOZÁSI KÉRELEM ITT
* * *


Önkéntes tájékoztató oldal állategészségügyi szolgáltató intézmények (állatorvosi rendelők, szakrendelők, állatkórházak) nyitva tartásáról a COVID-19 járványra figyelemmel (kattintson ide)

Tájékoztató az Állatorvostudományi Egyetem új klinikai körbélygzőiről

2017. március 2.

Az Állatorvostudományi Egyetem Klinikáin a klinikai tevékenységet végző állatorvosok 2016. július 1-től új klinikai körbélyegzőt használnak. Ezzel kapcsolatosan dr. Németh Tibor professzor úr, klinikai rektorhelyettes az alábbi tájékoztatót küldte meg Kamaránknak. 

A tájékoztatót ide kattintva olvashatja el

Kamarai kitüntetések

2017. február 27.

A 2017. február 24-én, az Állatorvostudományi Egyetem doktorrá avató ünnepi tanácsülésen kerültek átadásra a Magyar Állatorvosi Kamara kitüntetései.

A "Mócsy-díj (emlékérem)" kitüntetést kapta  dr. Bertóti Béla bicskei, és dr. Kárpári László csemői állatorvos kollégánk.

Az "Év Állatorvosa 2017" kitüntető címről szóló oklevelet dr. Simanovszky Zoltán fővárosi állatorvos  (a ZÁLLATORVOS) vette át.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Jogerős etikai büntetések 2016 évben

2017. február 22.

MÁOK Etikai és Etikai Eljárási szabályzata

27.  A - a megrovás etikai büntetés kivételével - jogerős etikai büntetésben részesült állatorvosok névsorát, pecsétszámát a Magyar Állatorvosi Kamara lapjában és a MÁOK honlapján az ok megjelölésével meg kell jelentetni.

2016 évben a következő kamarai tagok kaptak a megrovásnál súlyosabb jogerős etikai büntetést:

Munkavédelmi szolgáltatás állatorvosok részére

2017. január 25.

A MÁOK Kft. állatorvosok részére - a jogszabályi kötelezettségek teljesítésének és a bírságolások megelőzésének érdekében - jelentős kedvezménnyel komplex munkavédelmi szolgáltatást nyújt, a következők szerint:   KATTINTSON IDE !

Állatorvos Bál 2017. február 25-én

2017. január 20.

 

Jelentés a kábítószerek és pszichotróp anyagok felhasználásáról

2017. január 13.

Ezúton is tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a kábítószerek és pszichotróp anyagok 2016. évi felhasználásáról szóló jelentést 2017. január 31-ig kell megküldeni a székhely szerinti

- illetékes Megyei Rendőrkapitányságnak és

- Megyei Kormányhivatal Járási Hivatalának.

A jelentés formanyomtatványa és a megyei rendőrkapitányságok címlistája a Police.hu oldalról letölthető itt

 

 

 

Tájékoztatás afrikai sertéspestis vírusának Magyarország határához
közeli, ukrajnai megállapításával kapcsolatban

2017. január 5.

Dr. Bognár Lajos országos főállatorvos, helyettes államtitkár úr fenti tárgyú tájékoztatója itt olvasható.

BOLDOG ÚJ ÉVET 2017

2017. január 3.

Ezúton kívánunk Boldog Új Esztendőt a 2017. évre minden tagunknak, honlaplátogatónak és minden állattartónak!

Küldöttközgyűlési jegyzőkönyv

2016. december 16.

Elkészült, és a megválasztott jegyzőkönyv hitelesítők által aláírásra (hitelesítésre) került a MÁOK 2016. november 23-i országos tisztújító küldöttközgyűlésének hivatalos jegyzőkönyve.

Itt elolvasható

Késik a Kamarai Állatorvos 2016/4. száma és a MUNKANAPLÓ

2016. december 13.

Ezúton tájékoztatjuk tagjainkat, hogy mivel a Magyar Posta az ünnepek előtti túlterheltségre való hivatkozással már nem hajlandó nagy számú küldeményt felvenni, a Kamarai Állatorvos 2016/4 lapszáma és a 2017-es Állatorvosi Munkanapló  várhatóan csak 2017. január közepén érkezik majd meg a kamarai tagokhoz.

Minden tagunk szíves türelmét és megértését kérjük!

MÁOK