Köszöntjük a Magyar Állatorvosi Kamara (Országos szervezet) honlapján!

Honlapunk elsősorban Kamaránk tagjainak naprakész informálását hivatott segíteni, de fontos célunk (és egyes esetekben jogszabályi kötelezettségünk is) a közvélemény, az állattartók megfelelő tájékoztatása

A Magyar Állatorvosi Kamara az ezen a honlapon elhelyezett, de nem az országos szervezet tisztségviselői által készített tájékoztatók, reklámok, meghívók, stb. valóság-tartalmáért és pontosságáért semmilyen felelősséget nem vállal! Az egyes menüpontokban közzétett adatok kizárólag a Magyar Állatorvosi Kamara országos szervezetére vonatkoznak (pl. gazdálkodási beszámolók és adatok, stb...)

INTERNETES TESZTÍRÁS ITT

* * *

TOVÁBBKÉPZÉSI RENDEZVÉNYEK PONTOZÁSI KÉRELEM ITT

Új VM rendelet

2012. december 14.

A Magyar Közlöny 167. számában megjelent a Vidékfejlesztési Miniszter 127/2012 VM (XII.12) rendelete egyes ebtenyésztéssel és eb-egészségüggyel összefüggő miniszteri redneletek módosításáról. A rendelet állatorvosokat érintő kivonata ide kattintva olvasható.

TISZTÚJÍTÁS

2012. december 12.

A MÁOK országos küldöttközgyűlése 2012. december 12-én megválasztotta a Kamara új tisztségviselőit és a bizottságok tagjait a 2012-2016 közötti ciklusra. A megválasztásra kerültek névsorához kattintson ide!

Az "Év Állatorvosa 2013"

2012. december 12.

A MÁOK országos küldöttközgyűlése 2012. december 12-én az "Év Állatorvosa 2013" kitüntetést adományozta dr. Papp Ibolya mohácsi kolléganőnknek. Szerettel gratulálunk!

Dr. Papp Ibolya méltatása itt olvasható

Megváltozott megrendelő lapok

2012. december 7.

A korábbi magán-állatorvosi működési engedélyek érvényességének 2012. november 30-i megszűnése után már csak az érvényes praxis engedéllyel rendelkező szolgáltatók .......

Pártolói tagság a MÁOK-ban

2012. november 23.

A MÁOK országos küldöttközgyűlése a 2012. évi CXXVII. törvényben biztosított felhatalmazás alapján, módosítva a Kamara Alapszabályát, létrehozta a "Kamara pártoló tagja" tagsági formát. ......

Praxis engedélyben bekövetkező változások bejelentése

2012. november 22.

A 2012. évi CXXVII.Törvény 43.§.(1) i) pontja szerint az állat-egészségügyi szolgáltató köteles az adataiban bekövetkezett változást 30 napon belül bejelenteni a Kamarának. A Kamara területi szervezete a bejelentett változás(ok) alapján módosítja a Praxis engedélyt.

Az adatmódosítás az itt letölthető adatlapon kérhető.

Állatorvosi regisztráció állatszállításokhoz

2012. november 15.

A 87/2012. (VIII.27.) VM rendelet szerint a belföldi állatszállításokban közreműködő szolgáltató állatorvosoknak regisztráltatniuk kell magukat az .......

Megjelent a NAV tájékoztató

2012. november 5.

A mai napon a NAV honlapján megjelent a NAV értelmezése az egyéni vállalkozónak minősülő, önálló praxis engedéllyel rendelkező állatorvosokkal kapcsolatos eljárásról, valamint az ún. szabadfoglalkozású állatorvosok adózási helyzetéről.

A NAV tájékoztató ide kattintva érhető el

Felhívjuk kollégáink figyelmét....

2012. okt. 11-től változott a MÁOK Alapszabálya

2012. október 15.

Az országos Küldöttközgyűlés 2012. okt. 10-én több ponton is megváltoztatta a MÁOK Alapszabályát. Az új Alapszabály itt olvasható.

Praxis engedélyek beadása

2012. október 3.

A MÁOK Elnöksége 2012. október 3-i ülésén született határozat szerint a Praxis engedély kérelmeket be lehet nyújtani a vállalkozás telephelye szerinti kamarai szervezetnél is (tehát nem csak a székhely szerint), ha az állategészségügyi szolgáltató tevékenység végzése jellemzően a telephelyen (és nem a székhelyen) történik.

Praxis engedély kérelem itt letölthető