Köszöntjük a Magyar Állatorvosi Kamara (Országos szervezet) honlapján!

Honlapunk elsősorban Kamaránk tagjainak naprakész informálását hivatott segíteni, de fontos célunk (és egyes esetekben jogszabályi kötelezettségünk is) a közvélemény, az állattartók megfelelő tájékoztatása

A Magyar Állatorvosi Kamara az ezen a honlapon elhelyezett, de nem az országos szervezet tisztségviselői által készített tájékoztatók, reklámok, meghívók, stb. valóság-tartalmáért és pontosságáért semmilyen felelősséget nem vállal! Az egyes menüpontokban közzétett adatok kizárólag a Magyar Állatorvosi Kamara országos szervezetére vonatkoznak (pl. gazdálkodási beszámolók és adatok, stb...)

INTERNETES TESZTÍRÁS ITT
* * *
TOVÁBBKÉPZÉSI RENDEZVÉNYEK PONTOZÁSI KÉRELEM ITT
* * *


Önkéntes tájékoztató oldal állategészségügyi szolgáltató intézmények (állatorvosi rendelők, szakrendelők, állatkórházak) nyitva tartásáról a COVID-19 járványra figyelemmel (kattintson ide)

Továbbképzési pontok nyomonkövetése itt a honlapon

2013. december 12.

Örömmel jelezzük tagjaink felé, hogy néhány napja  - felhasználói belépés után - elérhető a kamarai tagok számára a jelen pontgyűjtési ciklusban eddig megszerzett továbbképzési pontjainak listája és összesítése. Egyelőre csak azok a pontadatok szerepelnek ......

Elfogadásra került a Praxis feltételek irányelv

2013. november 13.

Tájékoztatjuk a tagjainkat, hogy a Magyar Állatorvosi Kamara (MÁOK) országos küldöttközgyűlése 2013. november 13-án részletes vita és a módosító javaslatokról hozott döntések után elfogadta a "MÁOK Praxis feltételek" szakmai irányelvét.

Az elfogadásra került, az elfogadott módosító indítványokkal egységes szerkezetbe szerkesztett anyag elolvasható (csak bejelentkezés után)  ide kattintva.

Az elfogadott Praxis irányelveket a MÁOK területi szervezetek útján elküldjük minden kamarai tagunknak.

Szemészeti Tagozat alakuló közgyűlése

2013. november 5.

Tisztelt Kollégák!

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Állatorvosi Kamara Szemészeti Tagozata alakuló közgyűlésére, melyet  2013 november 19-én 9 órától tartunk ...

Praxis feltételek 2015-től munkaanyag

2013. október 28.

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy az alábbi linkre kattintva  -csak a honlapunk regisztrált felhasználói számára-  elolvasható a MÁOK elnökségének 2013. október 16-án elfogadott munkaanyaga a 2015-től érvénybe lépő Praxis feltételekeről, amit az országos küldöttek már megkaptak.

A munkaanyag itt olvasható el

Módosult szabályzatok a 2013. szept. 25-i küldöttközgyűlésen

2013. október 9.

A MÁOK országos küldöttközgyűlésének 2013. szeptember 25-i ülésén több kamarai szabályzat is módosításra került. Az elfogadott módosításokat is tartalmazó .......

Az élelmiszerlánc-biztonság jövője

2013. október 3.

2013. október 15-én kerül megrendezésre a címben jelzett szakmai konferencia a budapesti Hotel Aquincumban. Regisztráció 2013. október 10-ig ! A programért és a részletekért kattintson ide!

Módosult az állatgyógyászati termékekről szóló rendelet

2013. szeptember 18.

A Magyar Közlöny 2013. évi 147. számban a 66648. oldaltól olvasható a Vidékfejlesztési Miniszter 77/2013. (IX.10.) rendelete az állatgyógyászati készítményekről szóló 128/2009. (X.6.) FVM rendelet módosításáról. A módosítás több korábbi rendelkezést módosít, de a legfontosabb.....

Munkaanyag véleményezésre az állatorvosi praxisok feltételeiről

2013. augusztus 30.

A mai napon a területi szervezetek útján minden kamarai tagnak kiküldésre került e-mail címére az a munkaanyag, amely az állatorvosi praxisok 2015. január 1-től érvényes új feltételrendszeréről szól, és amit minden kamarai tag véleményezhet, ahhoz javaslatokat fűzhet (2013. szept. 30. 12 óráig).

Az anyag  (csak a honlapon regisztrált tagjaink számára) itt is elolvasható belépés után (és azonnal megírhatja véleméynét is!)

MÁOK Flotta a Vodafone-nál

2013. augusztus 21.

A MÁOK és a Vodafone megállapodása szerint elindult a Vodafone hálózatában a kedvezményes MÁOK Flotta szerződések megkötésének lehetősége. Az ajánlatot minden kamarai tagunknak megküldtük emailben a területi szervezetek útján. Aki .....

31. Állatorvos Világkongresszus

2013. augusztus 20.

2013. szeptember 17-20. között Prágában kerül megrendezésre a 31. Állatorvos Világkongresszus.   A "Tovább" gomra kattintva olvashatók további információk. A részletes program itt megtekinthető.