Köszöntjük a Magyar Állatorvosi Kamara (Országos szervezet) honlapján!

Honlapunk elsősorban Kamaránk tagjainak naprakész informálását hivatott segíteni, de fontos célunk (és egyes esetekben jogszabályi kötelezettségünk is) a közvélemény, az állattartók megfelelő tájékoztatása.

A bal oldali menüsorban a legtöbb esetben almenük nyílnak meg a menüpont nevére kattintva. Ilyenkor az aktuális menüpont elnevezése pirosra változik, míg az alatta megnyíló almenük kék színnel jelennek meg.

A Magyar Állatorvosi Kamara az ezen a honlapon elhelyezett, de nem az országos szervezet tisztségviselői által készített tájékoztatók, reklámok, meghívók, stb. valóság-tartalmáért és pontosságáért semmilyen felelősséget nem vállal! Az egyes menüpontokban közzétett adatok kizárólag a Magyar Állatorvosi Kamara országos szervezetére vonatkoznak (pl. gazdálkodási beszámolók és adatok, stb...)

* * *
TOVÁBBKÉPZÉSI RENDEZVÉNYEK  PONTOZÁSI  KÉRELEM  KITÖLTÉSE  ITT
 

 

EVECCS Kongresszus 2014. június 12-15. Prága

2014. január 27.

Az sürgősségi ellátással és az intenzív terápiás kezelésekkel foglalkozó európai állatorvosi szövetség következő kongresszusa a címben jelzett időpontban lesz Prágában. Az érdeklődök további iformációkat ide kattintva érhetnek el.

Regisztrációs lehetőség itt

Kedvezményes részvételi lehetőség a Dél-Európai Állatorvosi
Konferencián (SEVC)

2014. január 21.

Kedves Kollégák!

Egy kedvezményes részvételi díjú külföldi állatorvosi konferenciára hívom fel a figyelmet. 2014. október 16 és 18. között Barcelonában kerül megrendezésre a Southern European ...........

PÁLYÁZAT a kamarai tagok számára külföldi továbbképzés 2014. évi
támogatására

2014. január 2.

A MÁOK Elnöksége 2013. december 11-én elfogadta a kamarai tagok külföldi továbképzéseken történő részvételének támogatásáról szóló 2014. évi pályázatát.

A pályázati kiírás itt letölthető       A pályázati ŰRLAP itt letölthető

Elszámolás itt letölthető

PÁLYÁZAT a MÁOK területi szervezetek részére előadás támogatásra

2014. január 2.

A MÁOK Elnöksége 2013. december 11-én elfogadta a MÁOK területi szervezeti számára szóló 2014. évi előadás támogatási pályázatot.

A 2014. évi pályázati kiírás itt letölthető      A 2014. évi pályázati adatlap itt letölthető

Továbbképzési pontok nyomonkövetése itt a honlapon

2013. december 12.

Örömmel jelezzük tagjaink felé, hogy néhány napja  - felhasználói belépés után - elérhető a kamarai tagok számára a jelen pontgyűjtési ciklusban eddig megszerzett továbbképzési pontjainak listája és összesítése. Egyelőre csak azok a pontadatok szerepelnek ......

Elfogadásra került a Praxis feltételek irányelv

2013. november 13.

Tájékoztatjuk a tagjainkat, hogy a Magyar Állatorvosi Kamara (MÁOK) országos küldöttközgyűlése 2013. november 13-án részletes vita és a módosító javaslatokról hozott döntések után elfogadta a "MÁOK Praxis feltételek" szakmai irányelvét.

Az elfogadásra került, az elfogadott módosító indítványokkal egységes szerkezetbe szerkesztett anyag elolvasható (csak bejelentkezés után)  ide kattintva.

Az elfogadott Praxis irányelveket a MÁOK területi szervezetek útján elküldjük minden kamarai tagunknak.

Szemészeti Tagozat alakuló közgyűlése

2013. november 5.

Tisztelt Kollégák!

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Állatorvosi Kamara Szemészeti Tagozata alakuló közgyűlésére, melyet  2013 november 19-én 9 órától tartunk ...

Praxis feltételek 2015-től munkaanyag

2013. október 28.

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy az alábbi linkre kattintva  -csak a honlapunk regisztrált felhasználói számára-  elolvasható a MÁOK elnökségének 2013. október 16-án elfogadott munkaanyaga a 2015-től érvénybe lépő Praxis feltételekeről, amit az országos küldöttek már megkaptak.

A munkaanyag itt olvasható el

Módosult szabályzatok a 2013. szept. 25-i küldöttközgyűlésen

2013. október 9.

A MÁOK országos küldöttközgyűlésének 2013. szeptember 25-i ülésén több kamarai szabályzat is módosításra került. Az elfogadott módosításokat is tartalmazó .......

Az élelmiszerlánc-biztonság jövője

2013. október 3.

2013. október 15-én kerül megrendezésre a címben jelzett szakmai konferencia a budapesti Hotel Aquincumban. Regisztráció 2013. október 10-ig ! A programért és a részletekért kattintson ide!