Köszöntjük a Magyar Állatorvosi Kamara (Országos szervezet) honlapján!

Honlapunk elsősorban Kamaránk tagjainak naprakész informálását hivatott segíteni, de fontos célunk (és egyes esetekben jogszabályi kötelezettségünk is) a közvélemény, az állattartók megfelelő tájékoztatása

A Magyar Állatorvosi Kamara az ezen a honlapon elhelyezett, de nem az országos szervezet tisztségviselői által készített tájékoztatók, reklámok, meghívók, stb. valóság-tartalmáért és pontosságáért semmilyen felelősséget nem vállal! Az egyes menüpontokban közzétett adatok kizárólag a Magyar Állatorvosi Kamara országos szervezetére vonatkoznak (pl. gazdálkodási beszámolók és adatok, stb...)

INTERNETES TESZTÍRÁS ITT
* * *
TOVÁBBKÉPZÉSI RENDEZVÉNYEK PONTOZÁSI KÉRELEM ITT
* * *


Önkéntes tájékoztató oldal állategészségügyi szolgáltató intézmények (állatorvosi rendelők, szakrendelők, állatkórházak) nyitva tartásáról a COVID-19 járványra figyelemmel (kattintson ide)

Praxis engedély bejelentése ORFK-hoz

2012. december 14.

Az ORFK tájékoztatása szerint azoknak az önálló prxisengedélyeseknek, akik csak ún.  "táskás" állatorvosok (nincs rendelőjük), be kell jelenteniük az új praxis engedélyüket az ORFK felé.

Az erről szóló tájékoztató itt        Bejelentés minta itt

Új VM rendelet

2012. december 14.

A Magyar Közlöny 167. számában megjelent a Vidékfejlesztési Miniszter 127/2012 VM (XII.12) rendelete egyes ebtenyésztéssel és eb-egészségüggyel összefüggő miniszteri redneletek módosításáról. A rendelet állatorvosokat érintő kivonata ide kattintva olvasható.

TISZTÚJÍTÁS

2012. december 12.

A MÁOK országos küldöttközgyűlése 2012. december 12-én megválasztotta a Kamara új tisztségviselőit és a bizottságok tagjait a 2012-2016 közötti ciklusra. A megválasztásra kerültek névsorához kattintson ide!

Az "Év Állatorvosa 2013"

2012. december 12.

A MÁOK országos küldöttközgyűlése 2012. december 12-én az "Év Állatorvosa 2013" kitüntetést adományozta dr. Papp Ibolya mohácsi kolléganőnknek. Szerettel gratulálunk!

Dr. Papp Ibolya méltatása itt olvasható

Megváltozott megrendelő lapok

2012. december 7.

A korábbi magán-állatorvosi működési engedélyek érvényességének 2012. november 30-i megszűnése után már csak az érvényes praxis engedéllyel rendelkező szolgáltatók .......

Pártolói tagság a MÁOK-ban

2012. november 23.

A MÁOK országos küldöttközgyűlése a 2012. évi CXXVII. törvényben biztosított felhatalmazás alapján, módosítva a Kamara Alapszabályát, létrehozta a "Kamara pártoló tagja" tagsági formát. ......

Praxis engedélyben bekövetkező változások bejelentése

2012. november 22.

A 2012. évi CXXVII.Törvény 43.§.(1) i) pontja szerint az állat-egészségügyi szolgáltató köteles az adataiban bekövetkezett változást 30 napon belül bejelenteni a Kamarának. A Kamara területi szervezete a bejelentett változás(ok) alapján módosítja a Praxis engedélyt.

Az adatmódosítás az itt letölthető adatlapon kérhető.

Állatorvosi regisztráció állatszállításokhoz

2012. november 15.

A 87/2012. (VIII.27.) VM rendelet szerint a belföldi állatszállításokban közreműködő szolgáltató állatorvosoknak regisztráltatniuk kell magukat az .......

Megjelent a NAV tájékoztató

2012. november 5.

A mai napon a NAV honlapján megjelent a NAV értelmezése az egyéni vállalkozónak minősülő, önálló praxis engedéllyel rendelkező állatorvosokkal kapcsolatos eljárásról, valamint az ún. szabadfoglalkozású állatorvosok adózási helyzetéről.

A NAV tájékoztató ide kattintva érhető el

Felhívjuk kollégáink figyelmét....

2012. okt. 11-től változott a MÁOK Alapszabálya

2012. október 15.

Az országos Küldöttközgyűlés 2012. okt. 10-én több ponton is megváltoztatta a MÁOK Alapszabályát. Az új Alapszabály itt olvasható.