Köszöntjük a Magyar Állatorvosi Kamara (Országos szervezet) honlapján!

Honlapunk elsősorban Kamaránk tagjainak naprakész informálását hivatott segíteni, de fontos célunk (és egyes esetekben jogszabályi kötelezettségünk is) a közvélemény, az állattartók megfelelő tájékoztatása

A Magyar Állatorvosi Kamara az ezen a honlapon elhelyezett, de nem az országos szervezet tisztségviselői által készített tájékoztatók, reklámok, meghívók, stb. valóság-tartalmáért és pontosságáért semmilyen felelősséget nem vállal! Az egyes menüpontokban közzétett adatok kizárólag a Magyar Állatorvosi Kamara országos szervezetére vonatkoznak (pl. gazdálkodási beszámolók és adatok, stb...)

INTERNETES TESZTÍRÁS ITT
* * *
TOVÁBBKÉPZÉSI RENDEZVÉNYEK PONTOZÁSI KÉRELEM ITT
* * *


Önkéntes tájékoztató oldal állategészségügyi szolgáltató intézmények (állatorvosi rendelők, szakrendelők, állatkórházak) nyitva tartásáról a COVID-19 járványra figyelemmel (kattintson ide)

ÁLLÁSFOGLALÁS

2008. október 5.

A Magyar Állatorvosi Kamara Elnöksége (a továbbiakban: Elnökség) a hatályos új és a régi állategészségügyi jogszabályok együttes rendelkezései következtében előállt helyzetre tekintettel az ebek veszettség elleni védőoltásával összefüggésben szükségesnek tartja az alábbi állásfoglalás kibocsátását.

Az állásfoglalás teljes szövege letölthető innen!

MÁOK Állásfoglalás

2008. szeptember 15.

A Magyar Állatorvosi Kamara a következő állásfoglalást tette a libatömés ügyben:

itt letölthető pdf. formátumban

56/2008. (IV.25.) FVM rendelet

2008. július 26.

Honlapunk "Fontos FVM rendeletek" menüpontjában már korábban is megtalálható volt az az állati hulla elszállítási és ártalmatlanítási költségeinek támogatásáról szóló fenti számú rendelet. A haszonállat praxist folytató kollégáink hívták fel a figyelmünket arra, hogy e rendelet különös fontossággal bír a kisüzemi állattartók esetében, ahol ....