Továbbképzési pontok nyomonkövetése itt a honlapon

Örömmel jelezzük tagjaink felé, hogy néhány napja  - felhasználói belépés után - elérhető a kamarai tagok számára a jelen pontgyűjtési ciklusban eddig megszerzett továbbképzési pontjainak listája és összesítése. Egyelőre csak azok a pontadatok szerepelnek ......

a megtekinthető listában, amely továbbképzési rendezvényekről megkaptuk a jelenléti adatokat a szervezőktől. A jelenleg látható állapot még koránt sem teljes, nincs még minden idei rendezvény feltöltve, vannak benne hiányosságok, amit igyekszünk folyamatosan pótolni. A legutóbbi (november végi) rendezvényekről még meg sem kaptunk minden adatot, ezeket még ne keresse senki a listában. Kérjük, ezt mindenki szíveskedjen még figyelembe venni. A központi nyilvántartás és megjelenítés várhatóan a jövő év első hónapjainak végére lesz olyan állapotban, ami a közel valós állapotot mutatja.

Aki még nem regisztrált, az egyrészt nem tud még belépni sem, másrészt az ő megszerzett pontjait nem tudtuk még rögzíteni, mert regisztráció híján nincs hova. Ezért is szorgalmazzuk folyamatosan a regisztráció mielőbbi elvégzését.

« Vissza