Meghívó a kamarai specializációval összefüggő szakmai beszélgetésre

Tisztelt Kolléga Úrhölgyek és Urak!

A Magyar Állatorvosi Kamara Állatorvos specialista bizottságának elnöke nyilvános szakmai beszélgetést kezdeményez a kamarai specializációról. A megbezsélés időpontja: 2016. január 23. 10 óra Helyszíne: SZIE ÁOTK Szülészeti Tanterem

Fontos azt hangsúlyozni, hogy ezen a beszélgetésen a tényleges szakági kamarai specialisták specializációs folyamatáról, szerepükről szól majd a diskurzus és nem a kialakítás alatt álló kamarai praxisvezetői szakvizsga-képzésről.      .......Kattintson a TOVÁBB gombra!

Elsősorban azokat a kollégákat várjuk, akik valamely szakágban (szemészet, ortopédia, fogászat, képalkotás stb.) érdekeltnek érzik magukat, szívesen vennének részt a kamarai specialista cím megszerzésével járó specializációs folyamatban, ezért szeretnének többet megtudni a megnyílt lehetőségekről, esetleg javaslataik is vannak ezzel összefüggésben.

A Kamaránk hatályos szabályzata, nevezetesen A kamarai specialista képzés és az állatorvosi praxis szakmai vezetésére jogosító kamarai szakvizsga szabályzata (Szakvizsga szabályzat), annak is a B. fejezete adja a szakmai beszélgetés keretét. Ezért valamennyi érdeklődőnek javasoljuk a hivatkozott szabályzat előzetes és részletes tanulmányozását (a szabályzat elérhető a www.maok.hu honlapon, a Szabályzatok menüpont alatt).

A rendezvény programja: bevezető előadás, majd kötetlen szakmai beszélgetés a kamarai specializációról.

Budapest, 2015. december 15.

    dr. Gönczi Gábor sk.                                                                dr. Csikós Károly sk.

            elnök                                                                                            elnök

Magyar Állatorvosi Kamara                                                       Magyar Állatorvosi Kamara

                                                                                               Állatorvos specialista bizottsága

« Vissza