Dr. Gál Sándor Mócsy Díj kitüntetésben részesült

Kedves Kollégák!

A Magyar Állatorvosi Kamara (MÁOK) országos Oktatási Bizottsága egyhangú döntésével javasolta a MÁOK Elnöksége számára, hogy 2017-ben dr. Gál Sándornak adományozza a Mócsy emlékérem egyik kiadható példányát.

A MÁOK országos Elnöksége a legteljesebben elismerésre méltónak tartotta dr. Gál Sándor több, mint egy évtizede folytatott hatalmas energiájú munkásságát, amellyel a korábban tulajdonában lévő, később általa főszerkesztett elektronikus oldalon, a Hungarovet-listán keresztül gyarapítja a magyar nyelvű állatorvosok szakmai tudásbázisát. Az Elnökség álláspontja szerint ez a hatalmas munka méltó a Mócsy életműdíjra, ezért 2017. május 30-án dr. Gál Sándor állatorvos kollégánknak adományozta a díjat.

Családi-baráti körben  dr. Gál Sándor állatorvos kollégánk otthonában bensőséges ünnepség keretében 2017. június 08-án került sor a díj átadására.

Az ünnepségen dr. Gönczi Gábor elnök, dr. Menyhárt Péter alelnök és dr. Horváth László főtitkár képviselte a MÁOK országos Elnökségét.

* * * * *

Dr. Gál Sándor, a MÁOK országos elnökségének tagja 2017. június 13-án elhunyt.

A MÁOK elnöksége 2014. június 14-i ülésén határozatában fejezte ki együttérzését a csaladtagoknak és elhunyt elnökségi tagjának emlékére 1 perces néma felállással tisztelgett.

« Vissza