Köszöntjük a Magyar Állatorvosi Kamara (Országos szervezet) honlapján!

Honlapunk elsősorban Kamaránk tagjainak naprakész informálását hivatott segíteni, de fontos célunk (és egyes esetekben jogszabályi kötelezettségünk is) a közvélemény, az állattartók megfelelő tájékoztatása

A Magyar Állatorvosi Kamara az ezen a honlapon elhelyezett, de nem az országos szervezet tisztségviselői által készített tájékoztatók, reklámok, meghívók, stb. valóság-tartalmáért és pontosságáért semmilyen felelősséget nem vállal! Az egyes menüpontokban közzétett adatok kizárólag a Magyar Állatorvosi Kamara országos szervezetére vonatkoznak (pl. gazdálkodási beszámolók és adatok, stb...)

INTERNETES TESZTÍRÁS ITT
* * *
TOVÁBBKÉPZÉSI RENDEZVÉNYEK PONTOZÁSI KÉRELEM ITT
* * *


Önkéntes tájékoztató oldal állategészségügyi szolgáltató intézmények (állatorvosi rendelők, szakrendelők, állatkórházak) nyitva tartásáról a COVID-19 járványra figyelemmel (kattintson ide)

Tájékoztató a végzős állatorvostan hallgatóknak a kamarai
tagfelvételről

2021. február 8.

 

A végzős állatorvostan-hallgatóknak szóló tájékoztató a Magyar Állatorvosi Kamarába történő jelentkezéssel összefüggő tudnivalókról    ide kattintva letölthető

COVID-19 elleni védőoltás - Összefoglaló

2021. január 14.

Tisztelt Kolléga Úrhölgyek és Urak!

A mindennapi életünkben tapasztaljuk, hogy a COVID-19 járvány elleni védekezéssel  –különös tekintettel a kézzel fogható közelségbe került tömeges vakcinációval–  összefüggésben milyen sok tévhit, ál-, vagy féltudományos információ terjed, akár állatorvos kollégáink között is.

Erre figyelemmel a Magyar Állatorvosi Kamara nevében felkértem köz- és elismert állatorvos tudósainkat, Fodor László, Rusvai Miklós és Varga János professzor urakat arra, hogy készítsenek egy olyan közérthető és naprakész szakmai ismereteket nyújtó összefoglalást, amely segíti ebben a témában a magyar állatorvosok eligazodását. Kiemelten köszönve Professzor Urak fáradozását, az összefoglaló tanulmányozására hívom az állatorvos kollégáinkat.

Budapest, 2021. január 12.

Gönczi Gábor

elnök

Magyar Állatorvosi Kamara

                                             Az összefogalaló ide kattintva olvasható

 

BMW és MINI autóvásárlási kedvezmény MÁOK tagoknak

2021. január 8.

A BMW Group Hungary 2021. január 11-től  egyedi és kedvezményes vásárlási feltételt biztosít a Magyar Állatorvosi Kamara tagjainak, minden hivatalos magyarországi BMW és MINI márkakereskedésben, BMW és MINI termékekre!

           Részletek itt olvashatók

Év végi jókívánságok

2020. december 21.

A Magyar Állatorvosi Kamara országos vezetése ezúton kíván a Kamara minden tagjának és családjuknak

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt!

Felhívás informatikai eszközök felajánlására

2020. december 10.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium felhívást tett közzé informatikai eszközök adományozására, amely ide kattintva olvasható.

Összefoglaló a COVID-19 járványról - ÁTE Járványtani Tanszéke

2020. december 6.

Dr. Varga János, Dr. Rusvai Miklós és Dr. Fodor László professzorok igen részletes összefoglalója a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos tudnivalókról

ide kattintva olvasható el.

Előzzük meg a madárinfluenza újbóli megjelenését! - az országos
főállatorvos felhívása

2020. november 27.

Dr. Bognár Lajos országos főállatorvos úr felhívást tett közzé a magas patogenitású madárinfluenza ismételt hazai megjelenésének megelőzése tárgyában. 

A levél itt olvasható

Kamarai álláspont a COVID járvány miatti korlátozásokkal összefüggésben

2020. november 26.

A MÁOK elnöke a mai napon a következő kamarai állásfoglalást tette közzé a COVID járvány miatti korlátozásokkal összefüggésben az állatorvosok részére. 

ide kattintva olvasható     

(ebben található a kijárási tilalom ideje alatti munkavégzésre vonatkozó igazolás mintája is!)

Dr. Bognár Lajos országos főállatorvos kapcsolódó levele  ide kattintva olvasható

NINCS SZEMÉLYES VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG A MÁOK KFT-NÉL !

2020. november 16.

A COVID helyzet és a járványügyi intézkedések miatt  -munkatársaink egészségvédelme érdekében-  2020. november 16-tól nincs lehetőség a MÁOK Kft -nél személyesen útleveleket, kisállat-egészségügyi könyveket, egyéb könyveket vásárolni a MÁOK KFT István utcai irodájában!  

Útleveleket kizárólag a www.petvedata.hu oldalon át lehet rendelni,

kisállat-egészségügyi könyveket pedig csak e-mail-ben (kovacs@maok.hu   vagy  maok@t-online.hu)  lehet rendelni!

A MÁOK OOB határozata a veszélyhelyzetre tekinttel

2020. november 16.

A MÁOK Országos Oktatási Bizottságának határozata az online rendszerben zajló továbbképzésekkel kapcsolatosan  ITT elolvasható